Onana klaar voor volgende stap met nieuwe uitdaging

Onana klaar voor volgende stap met een nieuwe uitdaging

Onana: ‘Ik ben klaar voor volgende stap met een nieuwe uitdaging’

Onana – The Boss #2

AFC Ajax Gepubliceerd op 15 apr. 2018

 

Maandag, 16 april 2018 om 15:30

“Als ik moet gaan dan vertrek ik zeker weten. Ik wil weg, want je gaat je echt shit voelen als je zulke wedstrijden zo verliest”, vertelde hij na de wedstrijd aan Goal. “Ik kan blijven en proberen om volgend seizoen toch kampioen te worden, maar als er iets beters komt ben ik weg denk ik. Voor mij is het nu ook belangrijk om naar mijn eigen carrière te kijken. Ik ben klaar voor mijn volgende stap met een nieuwe uitdaging.”

Champions League-deelname zou een motivatie voor Onana kunnen zijn om toch bij Ajax te blijven. Als de Amsterdammers de tweede plek in handen weten te houden, zullen zij echter een aantal voorrondes moeten zien te overleven: “We zijn jonge spelers en willen allemaal stralen in Europese competities. We hadden vorig seizoen in Europa een heel mooi team en dat is nu helemaal weg. Om dat opnieuw op te bouwen is niet makkelijk.”Erik ten Hag krijgt de laatste tijd vanuit verschillende hoeken veel kritiek te verwerken, maar Onana vindt niet dat de trainer, die het sinds de winterstop voor het zeggen heeft, de kop van jut moet worden. De doelman geeft aan dat de schuld ook bij bijvoorbeeld Marc Overmars en Edwin van der Sar ligt: “Het is de fout van iedereen binnen Ajax, niet alleen die van Ten Hag.”

Voetbalzone.nl / Maandag, 16 april 2018 om 15:30
Overzicht
Onana - The Boss #2
Titel
Onana - The Boss #2
Beschrijving

Ajax TV maakte een documentaire over Andre Onana, en was ook bij hem en zijn ouders in Kameroen. Hier alvast een voorproefje.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *