onana

Onana terug in selectie Kameroen

Onana terug in selectie Kameroen

Ajax-doelman André Onana is dinsdag voor het eerst in maanden weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Kameroen.

De 21-jarige Onana werd sinds de Confederations Cup van vorig jaar zomer niet meer opgeroepen voor Kameroen, omdat de keeper net als enkele andere spelers in onmin leefde met de toenmalige bondscoach Hugo Broos.

Broos werd in december ontslagen door de Kameroense bond. Onder interim-bondscoach Alexandre Belinga maakt Onana dus wel weer deel uit van de selectie. Carlos Kameni (Fenerbahçe) en Fabrice Ondoa (Sevilla B) zijn de andere keepers in de 25-koppige selectie.

Onana maakte op 6 september 2016 zijn interlanddebuut in een oefenduel met Gabon. Vervolgens maakte hij vorig jaar (op 13 juni) nog een keer zijn opwachting in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Colombia.

Kameroen, dat zich niet geplaatst heeft voor het WK van komende zomer, speelt op zondag 25 maart een oefenduel met Koeweit.

 

Laatste update: 13 maart 2018 17:08/nu.nl/Foto: ProShots

 

Summary
Onana terug in selectie Kameroen
Article Name
Onana terug in selectie Kameroen
Description
Ajax-doelman André Onana is dinsdag voor het eerst in maanden weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Kameroen. De 21-jarige Onana werd sinds de Confederations Cup van vorig jaar zomer niet meer opgeroepen voor Kameroen, omdat de keeper net als enkele ...
Author
Publisher Name
NU.nl
Publisher Logo

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *